Geboortelijst leggen

Allereerst alvast een dikke proficiat met de nakende komst van jullie kleintje!

Een geboortelijst leggen is één van de vele dingen die jullie als toekomstige ouders te wachten staat. Wanneer dit achter de rug is staan jullie weer een stap dichter bij de geboorte.

Een geboortelijst samenstellen doe je ongeveer 10 tot 12 weken voor de bevalling.
Wij werken enkel op afspraak, zodat we volledig ter jullie beschikking staan. Een afspraak kan in de winkel gemaakt worden te Mortsel - Antwerpen maar ook telefonisch of per mail.

Afspraken kunnen elke dag - behalve sluitingsdagen - plaatsvinden, zowel tijdens als na de openingsuren. Komen jullie liefst na de openingsuren, vragen wij om ten laatste om 18u30 van start te kunnen gaan.

Wanneer de geboortelijst gelegd is, maken wij een overzicht en sturen wij jullie deze per mail door.
Jullie kunnen dan nog eens rustig alles overlopen en eventuele wijzigingen doorgeven. 

Zoals in de meeste winkels krijgen jullie bij het afsluiten van de geboortelijst, 10% van het totaal bedrag terug. Bij O-lijfje krijgen jullie deze in de vorm van een waardebon. 
Deze is uiteraard onbeperkt geldig & ook moet deze NIET in één keer opgebruikt worden. Onze enige regel is dat deze NIET geldig is op gesoldeerde artikels.


In principe werken wij zonder aankoopverplichting. Dat wil concreet zeggen dat alles wat jullie kiezen uit de winkel en niet gekocht is bij het afsluiten, niet verplicht aangekocht moet worden.
Er zijn uiteraard een paar uitzonderingen, dat wel een aankoopverplichting hebben. Zijn er grote spullen zoals een slaapkamer, kinderwagen, ... die besteld worden, zullen deze wel een aankoopverplichting hebben.
De eventuele aankoopverplichtingen worden ook telkens duidelijk vermeld op het overzicht.


De kleding die jullie op de geboortelijst zetten, heeft ook geen aankoopverplichting. Bevalt u een maand voor of tijdens de solden, zal deze kleding wel een aankoopverplichting hebben. 
Ook dat wordt telkens duidelijk vermeld op het overzicht.


Het afsluiten van een geboortelijst gebeurt meestal 2 à 3 maanden na de geboorte van jullie kindje. We vragen altijd om ons even telefonisch of per mail te verwittigen wanneer jullie willen afsluiten.
Op die manier kunnen wij zorgen dat alles klaarligt voor jullie.

Wij verwennen jullie maar al te graag & daarom geven wij bij het afsluiten van de geboortelijst een cadeau - enkel indien het totaalbedag boven €1000 ligt -.
U krijgt de keuze tussen een badjas van het merk Childwood (geschikt van 12 maanden tot 3 jaar) of een waardebon van -10% korting op de kleding, gedurende een jaar.