Geboortelijsten

Allereerst alvast een dikke proficiat met de nakende komst van jullie kleintje!
Een geboortelijst leggen is één van de vele dingen die jullie als toekomstige ouders te wachten staat. Wanneer dit achter de rug is staan jullie weer een stap dichter bij de geboorte.

Een geboortelijst samenstellen doe je best in de 5e maand van de zwangerschap.

Om jullie het best te kunnen begeleiden in deze nieuwe wereld, werken wij enkel op afspraak. Een afspraak maken doe je best telefonisch of je komt langs de winkel. Krijgen jullie een eerste kindje en is alles nog wat nieuw, dan reken je hiervoor best een drietal uurtjes.

Afspraken kunnen plaatsvinden doorheen de dag maar ook op zaterdag. Indien je enkel op een zaterdag kan, maak je best tijdig een afspraak.

Een goede voorbereiding kan jullie veel tijd besparen. Daarom zijn jullie op voorhand altijd welkom om onze winkel en collecties al te komen ontdekken.
Hebben jullie reeds meubeltjes, noteer dan de afmetingen van het bedje of meet de kinderkamer op indien jullie dit nog nodig hebben. Uitleg over kinderwagens kunnen jullie ook altijd op voorhand komen vragen. Wanneer jullie onze winkel hebben bezocht, geven wij graag een informatietasje mee. Hierin kan je ondermeer folders en catalogi terugvinden, als ook enkele leuke, handige stalen.

Tijdens jullie afspraak, gaan wij de volledige winkel rond. Indien jullie reeds bepaalde zaken hebben, gaan wij hier iets sneller over.
Op die manier kunnen wij verzekeren dat jullie alles hebben gezien & ook overal een professionele uitleg over hebben gekregen. Alle gekozen artikels presenteren wij op een leuk kastje. Op het einde van de afspraak liggen alle gekozen artikels daarop en krijg je een mooi totaal beeld.
Na de afspraak werken wij de geboortelijst volledig uit & kunnen jullie deze meteen online bekijken. Alle artikels zijn voorzien van een duidelijke omschrijving en foto.

Over het algemeen werken wij zonder aankoopverplichting. Dit wil zeggen dat wanneer er zaken zijn die jullie niet meer nodig hebben of reeds gekregen hebben, wij deze af de geboortelijst kunnen halen. Hierin zijn echter twee uitzonderingen, kleding is altijd seizoensgebonden en zal daarom steeds een aankoopverplichting hebben, idem aan zaken die specifiek voor jullie besteld worden, dit zijn voornamelijk grote artikels zoals een kinderwagen of een slaapkamer.
Wij vragen de geboortelijst binnen een periode van 7 dagen te bevestigen. Dan kunnen wij zorgen dat alle artikels tijdig binnen zijn.
Uiteraard verwelkomen wij jullie achteraf graag om nog artikels aan de geboortelijst toe te voegen. Hiervoor hebben wij vooraan in de winkel mandjes voorzien.

Wanneer jullie na ongeveer 12 weken de geboortelijst komen afsluiten, krijgen jullie van ons een waardebon waarop 10% van het totaalbedrag van de geboortelijst staat. Deze waardebon is 2 jaar geldig en moet niet in één keer opgebruikt worden. Hierop is één uitzondering en deze is dat de waardebon niet geldig is op gesoldeerde artikels.
Als extra bedankje voor jullie vertrouwen, geven wij ook nog een leuk cadeautje van de winkel mee. Ook krijgen jullie nog een kortingbon van 10% op kleding mee. Deze is een jaar geldig na uitgave en kan ook niet op gesoldeerde artikels gebruikt worden.