MOMCARE by KIT&KIN

Een tijdje geleden zochten wij een testmama om de nieuwe mama producten van Kit&Kin uit te testen.
De testmama bezorgde ons een mooie, eerlijke review, deze kan je hieronder lezen.

Na de producten een kleine maand te gebruiken, stuur ik jullie mijn bevindingen. Alvast bedankt om me het testen van deze producten toe te vertrouwen. Ik heb elk product afzonderlijk beoordeeld en nadien sluit ik af met een algemene conclusie.

*Borstcrème:
Bij het opendoen van het potje ziet de textuur er een beetje uit als lipbalsem. Het leek me moeilijk smeerbaar en zeker voor een grotere oppervlakte maar niets is minder waar. Het product smeert makkelijk uit en je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig per borst. De geur van het product is niet zo aangenaam maar zo ben je wel zeker dat er geen parfum is toegevoegd aan het product.
Dit potje gaat gemakkelijk een hele zwangerschap mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Na een maand gebruiken, merk ik dat mijn borsten enorm zacht zijn en heb ik zelfs het gevoel dat ze wat steviger zijn. Het is iets dat ik vooral ’s avonds gebruikte voor het slapen gaan en het geeft je de tijd om even wat aan zelfzorg te doen en de druk te verlichten op je zwangere lichaam.

* Body butter:
Mijn eerste indruk van de crème is dat hij erg fris ruikt. Bij het aanbrengen van de crème merk ik dat hij erg goed indringer ondanks dat hij erg voedend is. Het is geen plakkende crème en smeert toch erg makkelijk en goed uit. Het resultaat is een lekker zacht en welriekend lichaam. Ik gebruikte hem zelf vooral voor mijn benen en achterwerk. Maar mijn partner heeft hem ook enkele keren gebruikt om mijn rug in te smeren (lucky me), wat enorm rustgevend was aangezien de crème ook lichtjes opwarmde bij het inmasseren. Ik gebruikte de crème ook om mijn zoontje in te smeren wiens huidje ook erg gevoelig is en hij genoot er steeds zichtbaar van.

*Stretch mark oil:
Wat ik ook dagelijks heb gebruikt, of eerder heb laten gebruiken, is de olie tegen striemen. De olie werd bij ons gebruikt ons ons avondritueel. Mijn partner smeerde elke keer voor het slapen gaan mijn buik in met de olie. Het zorgde er niet alleen voor dat mijn partner even zijn knus momentje had met onze dochter maar ook dat ik even kon genieten en zen kon slapen nadien. De druk die ik doorheen de dag ervaarde op mijn buik werd zo voor het slapen gaan steeds even weggewerkt. Ik heb meerdere andere striemenolieën gebruikt en bij olieën had ik vaak het probleem dat deze korrelig of vettig aanvoelden. Maar bij deze olie van Kit&Kin had ik dat gevoel absoluut niet. Het enige wat ik wat minder vond aan dit product was de spray waarmee je de olie kon aanbrengen. Bij het spuiten van de olie op mijn buik merkte ik dat het product naar alle kanten spetterde door de kracht waarmee de straal uit het busje kwam. Hierdoor was het aangenamer de spray eerst in je handen te wrijven en niet rechtstreeks op je buik. De geur van dit product is ook erg fris en aangenaam.

*Gehele ervaring met het merk:
Mijn volledige ervaring rondom dit pakket producten van Kit&Kin is erg positief. Het zijn aangename producten om te gebruiken zowel om jezelf te verwennen als je te laten verwennen. Mijn huid was nog nooit zo zacht zonder vettig aan te voelen en de elasticiteit van mijn huid was zichtbaar beter. Hetgeen ook leuk is aan deze producten, is dat deze hypoallergeen zijn, van natuurlijke oorsprong en dat ze de ph-balans in evenwicht houden. Ik heb een erg gevoelige huid en heb geen enkele reactie gehad op de producten.

Het is een pakket dat ik zeker ook cadeau zou doen aan toekomstige mama’s. Het is een mooi cadeau om te geven, zowel aan jezelf als een andere mama-in-spé!
Dit waren mijn bevindingen van de producten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *