O-lijfje in de krant!

De schenking van de babynestjes. © Klaas De Scheirder

Baby- en kinderspeciaalzaak O-lijfje viert 25ste verjaardag met schenking babynestjes
MORTSELBaby-en kinderspeciaalzaak O-lijfje, op de Vredebaan, vierde zaterdag zijn 25-jarig bestaan. Voor de gelegenheid liet zaakvoerder Vanessa Keirmaekers zich van haar beste kant zien en schonk ze een aantal babynestjes weg.

Ben Conaerts 13-06-21, 12:56 Laatste update: 13-06-21, 12:59

O-lijfje is al jarenlang een begrip bij talloze Mortselse gezinnen. Zaterdag vierde de baby- en kinderspeciaalzaak zijn 25ste verjaardag en dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Zaakvoerder en oprichter Vanessa Keirmaekers organiseerde niet alleen een kleine coronaveilige receptie, ze toonde ook haar goede hart en schonk premature kledij en babynestjes van Dockatot aan de ziekenhuizen van Sint-Augustinus en Sint-Vincentius.

“Dat zijn nestjes die gebruikt worden op de afdeling neonatalogie en die de allerkleinste baby’s ondersteunen in hun groei. De nestjes zijn luchtdoorlatend en werden vervaardigd met babyvriendelijke materialen. Met deze schenking steken we deze ziekenhuizen een hart onder de riem en zetten we hen nog eens extra in de kijker”, zegt Vanessa, die hoopt om er met O-lijfje nog 25 jaar bij te doen. “Nog langer mag natuurlijk ook”, lacht ze. “Mijn dochter is alvast bereid om de fakkel over te nemen.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *